Красавицата определя срещата си с телевизията като съдбовно преживяване

"В началото се чудех дали хората ще ме приемат, дали ще се впиша. Но много бързо тези страхове отшумяха и се почувствах на мястото си", споделя Рая Пакова, която блести от корицата на списание GRAZIA през август. Русокосата хубавица, чието лице свързваме със страхотни изненади от съдбата, определя "срещата" си с телевизионния екран като също толкова съдбовно преживяване: "Всичко се случи от самосебе си, докато се осъзная вече ходех на курсове по публична реч." 

С широка усмивка през изданието Рая разкрива за голямата си страст към пътешествията и още по-голямата ѝ любов към Италия. Водещата на Националната лотария не крие и че сърцето ѝ е заето вече цели три години, а на въпроса как си представя живота след 10 години Рая казва: "Надявам се да съм щастлива, успешна и добра съпруга и майка. До мъжа, когото обичам, в която и част на света да е той!"

В броя очаквайте още:

*Какво не знаем за Памела Андерсън, ултра секссимволът, който дори Робърт Де Ниро описва като най-непознатата знаменитост от всички? Месеци преди поредния брак на блондинката, GRAZIA се впуска в разказ за приятелството й със създателя на WikiLeaks – противоречивият Джулиан Асандж, любовта й с френския национал Адил Рами и каузата за по-добър живот на хората и животните, зад които Андерсън застава пламенно.

*Лeтните бягства на дизайнерите са на картата на GRAZIA. Дестинациите, които вдъхновяват креативните директори на най-печелившите брандове в света са доказателство, че не свръхлуксът, а прелестното спокойствие е именно това, от което има нужда умът, за да създава красота.