Национална лотария е основен спонсор на БФ Волейбол за Мондиал 2018

За всеки спортен успех са нужни воля, късмет и подкрепа от публиката. В най-важните моменти за националния отбор по волейбол по пътя към световната титла Национална лотария ще даде възможност на всички българи да го подкрепят.

От 9 до 30 септември страната ни е домакин на Световното първенство по волейбол заедно с Италия. Национална лотария е основен спонсор на Българската федерация за най-големия волейболен форум.

В специална страница на сайта 7777.bg/podkrepi, всички фенове могат да подкрепят националния отбор, който ни е правил щастливи много пъти през годините и заслужава да бъде шампион. По време на мачовете Национална лотария ще покаже на волейболистите колко хора ги подкрепят. Специална инсталация в залата ще изобразява броя на българите, които вярват в успеха на отбора. Всички, подкрепили националите, могат да участват в игра, от която може да спечелят допълнителни бонус печалби.

Национална лотария осигури възможност на 25 късметлии и техните придружители да бъдат на една ръка разстояние от най-големите звезди на волейбола и да викат за победа. Благодарение на VIP клуб щастливците ще гледат директно от трибуните, подкрепяйки “лъвовете“ и трупайки спомени за цял живот.

България ще изиграе мачовете си от първата фаза между 9 и 18 септември в зала “Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Националите се изправят срещу Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Национална лотария ще осигури спортни емоции, добро настроение и чудесни изненади за феновете на волейбола.