Прожекции за началото на учебната година в избрани кина

Големият кино хит от пролетта на 2018-а  “Привличане” ще се завърне в избрани кина в цялата страна само за един уикенд – по случай 15-ти септември и новата учебна година!

Забавната лента със звезден актьорски състав включващ Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариева, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош, Владо Пенев и други популярни български актьори е видяна от над 113 000 зрители за последната половин година, което нарежда филма сред най-гледаните и харесвани заглавия от българската публика.

По случай новата учебна година филмът се завръща в избрани киносалони в цялата страна. Прожекциите ще са само в периода 15-17 септември и ще зарадват всеки, който все още не е успял да го гледа.

Сценаристът и продуцент Яна Маринова коментира, че филмът е направен за публиката с много любов и желание. "Привличане" е много свежа тийнейджърска история между драма и комедия. Разказва се за любов, приятелства, предателства, музика, танци. Засяга темите, които вълнуват зрителите в днешно време.

“Привличане” се превърна в тотален хит в родните кина през 2018 г. Освен че е най-гледаният българска  лента за годината “Привличане” е и в ТОП 3 за всички филми през 2018-а, изпреварвайки холивудски заглавия като “Междузвездни войни: Хан Соло”, “Мисията невъзможна: Разпад” и “Черната пантера”.

 

"Лента" е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на "Лента"  през 2017 г. е хитовата българска продукция “Бензин“, а през 2018 г.  - завладяващата история “Привличане”. Други от успешните български продукции са “Воевода“,  вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов, както и “Вездесъщият“, и “Дъвка за балончета“. Към хитовите ленти прибавяме и “La La Land” с Ема Стоун и Раян Гослинг. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.