Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Рая Пакова провери как се е променил животът на късметлийката Анета Желязкова, след като спечели 1 000 000 лева от билет "Подаръци всеки ден".

"Чудесно се чувствам след печалбата", каза Анета в шоуто на Национална лотария на 15 септември по NOVA. С част от парите е погасила два кредита за жилища на децата си, купила е кола на сина си и е помогнала на родителите си. Анета сподели, че след печалбата се чувства по-спокойна и щастлива, защото е успяла да помогне на близките си.

Захари гостува на Гергана Еленкова, която наскоро получи невероятен подарък от своя баща – билет "Silver & Gold" с печалба от 1 000 000 лева. "Започнахме цялостен ремонт на къщата, както сме си мечтали", сподели Гергана. С парите ще зарадва баща си с едномесечна почивка в Испания. "Национална лотария дава голям шанс", каза още късметлийката и пожела на всички участници да изпитат същото щастие. 

Турнето на късмета премина и през Янка Ташева, която си спечели прекрасен автомобил от играта "На крачка от късмета". "Ако не беше Национална лотария никога нямаше да карам чисто нова кола", каза Янка. В играта е заложила на рождените дати на двете си деца.

Екипът на Национална лотария провери как е Мирена Данева, която спечели 30 000 лева от "Сейфове". "Чувствам се много щастлива с печалбата и пожелавам на всички да имат моя късмет", каза тя. Мирена е използвала част от сумата за почивка във Валенсия със своето семейство.

Елена Рачева, която си спечели 40 000 лева от играта "МЕГА ДЖАКПОТ", си е купила автомобил с част от печалбата. Късметът ѝ се усмихна и с 5-дневна почивка за двама във Виена като бонус печалба. "Чувството в предаването беше невероятно", каза тя. С парите е погасила кредитите си и е била на почивка в Гърция. Елена пожелава на всички участници да изпитат тръпката и емоциите, които е преживяла по време на играта.

Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.