Гледайте комедията „Бевърли Хилс Чихуахуа 2” от 12.30 ч. , „Бавачката Макфий” от 14.10 ч. и „Шпиони” от 16.10 ч.

Забавен следобед с приключенията на любими четириноги герои и чудни магии очаква зрителите на NOVA с филмовия маратон на Велики петък. От 12.30 ч. известните домашни любимци Папи и Клоуи ще се сблъскат със серия от предизвикателства, сред които справянето с отговорностите на родителството в комедията „Бевърли Хилс Чихуахуа 2”. Във втората част на поредицата, на младоженците Папи и Клоуи, както и на техните малки игриви кученца им предстоят куп нови приключения. Когато техните собственици изпадат в беда, никой не може да им попречи да се втурнат на помощ, защото в добри и в лоши времена семейството винаги е заедно.

В 14.10 ч. филмовото приключение ще отведе зрителите в чудния свят на една бавачка, за която непослушни деца не съществуват в комедията „Бавачката Макфий”. Ема Томпсън, позната на зрителите с ролите си в „Хари Потър и затворника от Азкабан” и „Наистина любов”, се превъплъщава в жена с магически способности, която става част от домочадието на наскоро овдовелия мистър Браун (Колин Фърт) и се опитва да укроти седемте му изключително непокорни деца. Те вече са прогонили 17 бавачки, но когато Макфий поема контрола, забелязват, че лошото им поведение води неочаквано и по магически път до стряскащи последствия. Ема Томпсън е не само изпълнителка на главната роля, но и сценарист на тази забавна комедия, изпълнена с  магия и неочаквани обрати.

Комедийният кино следобед ще завърши с историята на шимпанзето Минки, коeто ще се превърне в спасител на похитено момиче във филма „Шпиони” от 16.10 ч. Маймуната Минки и Майк са едни от най-добрите шпиони, изпълващи всяка мисия успешно. Майк се отдава на грижите на своята дъщеря Амелия и се разделя с партньора си по служба. След 10 години порасналото момиче изобретява единствена по рода си лазерна сонда. Учен на име д-р Фарли отвлича Амелия, за да присвои изобретението й и да унищожи планетата Земя. След като бившият шпионин разбира за отвличането на дъщеря си, той незабавно вика на помощ своя някогашен партньор.

Не пропускайте развръзките в комедиите „Бевърли Хилс Чихуахуа”от 12.30 ч., „Бавачката Макфий” от 14.10 ч. и „Шпиони”от 16.10 ч. днес по NOVA.