Сайтът за прогнозата за времето ще зарадва своите потребители със специална изненада по повод своя 11-ти рожден ден

Sinoptik.bg, част от портфолиото на Нетинфо, отбелязва своя 11-ти рожден ден през май месец. По случай специалния повод, екипът на сайта за прогноза за времето е подготвил специална изненада за потребителите – играта „Снимай пролетта със Sinoptik.bg и спечели награда".

Всеки, който желае да се включи в играта на Sinoptik.bg, трябва да направи креативна и красива снимка, вдъхновена от пролетния сезон. За да се включите в предизвикателството, трябва да въведете във формата за участие своите имена, email за връзка, вашата пролетна снимка и кратко описание към нея. Авторът на най-добрата фотография ще получи голямата награда – професионален фотоапарат и обектив.

Играта стартира на 1 май и ще продължи до 31 май 2019 г. включително, като всеки участник има право да изпрати снимка само веднъж. Всеки ден в периода на провеждане на „Снимай пролетта със Sinoptik.bg и спечели награда“ редакторите на сайта ще публикуват избраната снимка на деня, а на 4 юни 2019 г. ще бъде обявен печелившият участник.

Sinoptik.bg стартира през 2008 г. и предлага прогноза за времето за 1000 локации. 11 години по-късно в платформата може да бъде открита прогноза за времето в 80 000 точки в България и по целия свят. Сред ключовите секции на сайта са 5-дневна и 10-дневна прогноза за времето, информация за летните и зимни курорти. Прогнозата за времето на Sinoptik.bg е достъпна навсякъде, чрез мобилната му версия и мобилното приложение.

Не пропускайте да отбележите пролетния сезон със спираща дъха снимка и да споделите емоцията с играта на Sinoptik.bg със страхотна голяма награда.