Припомнете си преживяванията на дръзката „Мис Плеймейт 2016“ в риалитито днес от 18.00 ч. по NOVA

Десислава Димитрова, която спечели народния вот в изданието на „Мис Плеймейт 2016“ и завоюва третото място по оценка на журито, сменя ежедневието си с 43-годишна жена от добричкото село Малка Смолница, която работи във ферма за коне. Тя ги обожава и ходи с огромно удоволствие на работа. Диана отглежда заедно със семейството си и редица други животни, между които прасета, патици и кокошки. Тя никога не е посещавала столицата и една от мечтите ѝ е да види Президенството.

За разлика от нея Десислва изгрява като звезда в социалните мрежи след участието си в „Часът на Милен Цветков“. Навремето красавицата решава да се развива с развъждане на калифорнийски червеи, но се отказва, за да се отдаде на голямата си страст – модата. Нейното желание е да бъде популярна и да има възможността да участва в колкото се може повече фотосесии, а защо не и риалити формати.

В епизода на „Мис Пепеляшка“ тази неделя дръзката мис се отправя на едно от най-вълнуващите пътешествия в живота си. В Малка Смолница тя гостува във фермата на Диана и е готова да изпробва тежкия живот на село. Там ще ѝ се наложи да се справя с язденето на кон, с полагането на грижи за животните и с лова на риба в замръзнала река.

Докато провокативната принцеса Деси се сблъсква с трудното ежедневие на Диана, тя ще се поглези с различни разкрасителни процедури, но дали това е мечтаният за нея живот…

Не пропускайте „Мис Пепеляшка" днес от 18.00 ч. по NOVA.