Владо Карамазов разказва в „Петък отива на кино” за рецептата на хитовия сериал

Кой е убиецът в „Дяволското гърло” се превърна в една от най-обсъжданите теми в социалните медии и обществото. Владо Карамазов споделя, че продуцентът Евтим Милошев е обещал вторият сезон да е по-хубав от първия. А това изисква една година да се измисли добре историята и новото място на действие.  

Теодора Духовникова: Причакват ме да питат кой е убиецът в „Дяволското гърло“

Рецептата за успеха на „Дяволското гърло” е съвкупност от талантливи хора – актьорите, операторите, сценаристите, продуцентите. Те заедно създават сериала с много труд и желание. Не на последно място са и красивите Родопи.

„В „Дяволското гърло” историята е многопластова. Тя не е просто криминална, има и силна семейна драма. Много обичам, когато в един сериал да има емоционален заряд.”, споделя актьорът.

Христо Петков: Асен Чанов не е лошото ченге в „Дяволското гърло”

Сцената на убиеца Асен, Христо Петков, с майка му в психиатричната клиника е ключова за разбирането на историята. Владо Карамазов е настоявал за нея и е помогнал на Христо да се подготви емоционално.”Когато видях, че я направи жестоко, много се зарадвах, много го прегръщах. Мисля, че това ми е една от най-любимите сцени.”

Как го е променил сериалът и още любопитни подробности, можете да чуете в цялото интервю на Владо Карамазов ТУК.