Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Емилио Донов от село Бело поле е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто Национална лотария на 1 юни по NOVA. Късметлията е на 27 години и се занимава с търговия. В предаването го придружаваха неговата годеница и леля му.

Той изтегли най-голямото число 48 и получи шанс да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева. С „Колелото на късмета“ той определи, че ще се бори за 150 000 лева.

Емилио започна играта с две верни предположения на сферите и така си спечели 15 000 лева. На четвъртата направи грешка, но продължи и си натрупа общо 25 000 лева. Финалистът сподели, че с тази сума с годеницата му ще могат да организират хубава сватба и предпочете да не рискува, като се отказа.

Стоян Николов от град Пазарджик е късметлията, който ще изпита удоволствието от шофирането на чисто нов автомобил Fiat Tipo. Той победи в играта „На крачка от късмета“. Стоян е на 66 години. По професия е строителен техник. На финала го отведоха монети с номера 8, 4, 12 и 11.

Късметлията Георги Ковачев от София победи в играта „Сейфове“ и утрои своята печалба, като ще харчи 9000 лева. Опонентът му Кольо Колев от село Трънково отвори два сейфа с хикс още в самото начало, а Захари Бахаров го изпрати с утешителна печалба от 1000 лева.

Георги е на 58 години. Работи на Летище София. В предаването го доведе квитанция от играта Лото 5/35 ‚Златната топка“, която е една от любимите му. Той разказа, че има специални числа, избрани на случаен принцип, които ползва всеки ден.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA