Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария осигури огромни дози забавление, адреналин и печалби на поредните щастливци, открили късмета с билетите и игрите. Захари Бахаров и Луиза Григорова-Макариев ги зарадваха с чекове на 1 юни по NOVA.

Мирослав Сираков от село Копринка грабна 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици x50“. Късметлията е на 23 години, занимава се с продажба на авточасти. „Най-напред ще използвам част от печалбата за почивка“, каза той и поясни, че ще направи европейска обиколка, която ще започне от Париж.

Петя Василева от Шумен спечели 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“. Тя е на 24 години. Работи като медицински козметик. „С тези 200 000 лева с моя съпруг ще си купим жилище, ще обиколим света, ще инвестираме - все хубави неща“, каза Петя.

Билет „Диамантена 7“ донесе радост и печалба от 100 000 лева на Живко Янков от Велинград. Чекове за печалби от 50 000 лева получиха Николай Деянов от село Бъта от билет „Американско Бинго. Дивия запад“, Екатерина Косинкова от Пловдив от билет „Супер думи 2“, Симеон Митаров от Перник от билет „Кеш Кръстословици x50“ и Магделина Мандарова от село Добърско от билет „Супер Лото+ Златно издание“.

Дянко Жечев от Сливен позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и грабна 20 000 лева. Иван Гройчев от Сеново пък си спечели 10 000 лева, след като предвиди безупречно петте числа в първо теглене. „Миналата година спечелих колата в предаването“, похвали се късметлията. Иван сподели, че е подарил автомобила на дъщеря си.

Чекове за суми от 10 000 лева грабнаха Виолета Добрева от Бургас от билет „Златните пирамиди за милиони 3“, Константин Константинов от Варна от билет „Диамантена 7“, Петър Наневски от село Стряма от билет „Кеш Кръстословици x50“, Надежда Бояджиева от Велико Търново от билет „Златната мина“ и Богданка Дишкова от Петърч от билет „Кеш Кръстословици 4“.

Чекове за печалби от 5000 лева взеха в ръцете си 10 късметлии. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg

Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19:30 часа по NOVA.