Гледайте вълнуващата семейна комедия днес от 20.00 ч.

Ефирен празник очаква цялото семейство с филмовата премиера тази вечер по NOVA. На 1 юни от 20.00 ч. малки и големи ще могат да се забавляват с историята на амбициозния и безразсъден бизнесмен Том Бранд, който ще получи цели девет живота, но само един шанс да се сближи отново истински със семейството си. В ролята на Том е носителят на две награди „Оскар“ и „Златен Глобус - Кевин Спейси, а компания в това приключение му правят популярните актьорски имена Дженифър Гарнър и Кристофър Уокън.

Историята ни повежда през живота на Том Бранд, който е безразсъден милиардер на върха на славата си. Този начин на живот обаче е отчуждил Том от семейството му. Когато настъпва 11-ият рожден ден на дъщеря му Ребека тя иска за подарък котка. Том мрази животните и не е готов с изненадата, а времето изтича. Неговият джипиес го насочва към тайнствен магазин за домашни любимци, пълен с необичайни и екзотични котки. Там ексцентричният собственик му предлага нещо необикновено - магически котарак. По пътя към партито на дъщеря си, Том претърпява ужасен инцидент. Когато идва в съзнание вижда, че по някакъв начин се е оказал затворен в тялото на котарака...

Следват куп комични, но и много трогателни моменти. Том няма избор и ще трябва да свикне с новото си тяло, както и с новата си природа на котарак. Но именно в това не леко пътешествие Том ще осъзнае кои са най-ценните неща в живота – любовта и повече време със семейството. Ще намери ли начин все пак да съобщи на близките, че новият им домашен любимец е самият той? И ще успее ли да си върне ли отново човешкото тяло?

Не пропускайте да узнаете с историята на премиерния филм „Девет живота“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA