Гледайте „Мъжко момиче“ от 12.30 ч., романтичната драма „Катинари на любовта“ от 14.10 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Къща извън града“ от 16.10 ч. по NOVA

От 12.30 ч. силната и борбена Тори се опитва да докаже, че жените могат да справят с всичко, което могат и мъжете. Но пропуска нещо изключително важно – всяка една жена се нуждае от нежност и подкрепа. Докато се опитва да намери себе си, Тори е привлечена силно от свой колега. Тя дори не подозира, че истинската любов е била винаги до нея в лицето на  най-добрия й приятел – Адам.

От 14.10 ч. звездата от „Х-Мен“ Ребека Ромeйн се завръща в спомените от своята младост в романтичната драма „Катинари на любовта“. Ребека влиза в ролята на Линдзи, която след 20 години отсъствие се връща в Париж, за да срещне отново приятеля си от колежа и да преоткрие любовта.

Неделният кино маратон продължава с историята на красивата библиотекарка Аурора Тийгардън, чиято голяма страст е да разкрива убийства. След дълго търсене тя намира къщата на своите мечти, но много скоро разбира, че семейството, живяло някога там, е изчезнало мистериозно. 

Не пропускайте „Мъжко момиче“ от 12.30 ч., романтичната драма „Катинари на любовта“ от 14.10 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Къща извън града“ от 16.10 ч. по NOVA.