Актрисата приготвя за своите гости риба Ципура, свински пържоли, крем карамел и вкусни разядки

Днес в кухнята твори актрисата от криминалната комедия „Господин Х и морето“ Ина Добрева.

Тя ще набави продуктите за вечерята от „Женския пазар” – свежи зеленчуци и подправки. А от кварталната пекарна ще вземе хляб с брашно от лимец и спелта, с нахутена мая и зехтин.

„Обичам простите неща и простото общуване с хората”, споделя Ина Добрева.

Приказно меню с Ивана Андонова в „Черешката на тортата”

Актрисата приготвя обилна вечеря, като започва с десерта – крем карамел по рецепта от майка й. Междувременно разказва интересна история за автографа си от Бриджит Бардо на снимката на хладилника. Основното ястие е риба Ципура и класическа свинска пържола. Ина разказва, че обича да готви за други хора, защото това е израз на любов. И го прави с желание и финес. Гарнитурата са зеленчуци на фурна. А разядките са оригинални и дори шеф Манчев няма забележки.

Емоционална вечеря с лекоатлета Илия Илиев в „Черешката на тортата“

Ина Добрева разказва и за своята нестандартна колекция от ретро сапуни. Тя посреща гостите си с много настроение, а в края на вечерта представя на компанията идеята си за благотворителна инициатива свързана с мястото, на което са се събрали.

Супер храни и приятни изненади в „Черешката на тортата“ тази седмица

Дали гостите ще бъдат впечатлени от обилната й вечеря и какви изненади е подготвила Ина, гледайте „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.