Биляна Йотовска, Ивана Андонова, Илия Илиев, Ина Добрева и Wosh MC са истинска Великолепна петорка

Здравословни рецепти, гарнирани с артистичност и добро настроение очакват зрителите тази седмица в „Черешката на тортата“.

Димитър Тодоранов смесва кулинарните традиции на Изтока и Запада в „Черешката на тортата”

Тази вечер честта да открие кулинарна седмица се пада на Биляна Йотовска. В компанията на дъщеря си, типично в неин стил, тя приготвя супер здравословно меню без млечни продукти. Красавицата изумява гостите с домашно приготвен хляб от лимец, семена и черници, интересни разядки, пъстра и свежа салата, а десертът е без никаква захар. Забавната изненада, която домакинята е подготвила, също смайва компанията, а за финал има и подаръци.

Народна вечеря с Моисей в „Черешката на тортата“

Във вторник надпреварата продължава с Ивана Андонова, по-известна на зрителите с участието си в предаването „Женени от пръв поглед“. Макар че има помощник - нейният брат, който работи в сферата на кулинарията, в кухнята ври и кипи от напрежение и вълнение. Въпреки трудностите, крайният резултат е приказно меню, включващо оригинални ястия. Младата певица посреща участниците много притеснена, но по-късно се отпуска и разказва за музикалната си кариера и сватбените емоции.

Перфектната вечеря на Илияна Лазарова в „Черешката на тортата“

Третата вечер главната роля изпълнява лекоатлетът Илия Илиев, който посреща гостите в своя дом. На трапезата слага три разядки, питка - дело на годеницата му, морковен чипс, телешко месо с целина и моркови и два десерта – единият здравословен, а другият -  с доста пудра захар. Вечерта е изпълнена с интересни разкази и добро настроение, а творческата изненада и символичните подаръци слагат прекрасен завършек.

Безвъглехидратно меню на гръцка тематика с Марина Стоименова в „Черешката на тортата”

Следваща в кухнята твори актрисата от криминалната комедия „Господин Х и морето“ Ина Добрева. Тя приготвя обилна вечеря, а междувременно показва и своята нестандартна колекция от сапуни. Очарователната дама изненадва участниците със завидните си кулинарни умения и специалното място, на което ги посреща. В края на вечерта Ина представя на компанията идеята си за благотворителна инициатива свързана с мястото, на което са се събрали.
 
Седмицата завършва с много настроение, защото домакин е рапърът Wosh MC. С усмивка  той се справя великолепно в кухнята. Менюто включва: две салати, основно - ребра и картофено пюре и сладоледена торта. За Биляна е подготвил специално основно ястие според нейния режим на хранене. Гостите вместо букет са взели специален подарък за Стефан, но и той не остава по-назад със страхотни персонални изненади.

Кой е победителят, гледайте тази седмица в  „Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.