Салата бурата с розов домат, две основни, тематичен десерт и опияняваща изненада очакват нейните гости

Актрисата посреща гостите у дома си, а сценичната треска и самокритичността не я напускат през цялата вечер. „Чувствам се по-притеснена отколкото, когато излизам на сцена. Ще подготвя богато и амбициозно меню, но аз се подготвям по същия начин и за другите си гости. Винаги се притеснявам, защото обичам всичко да е перфектно и красиво, и разбира се вкусно. Менюто, което планирам за вечерта, ще съдържа салата, свинско в специална марината, скариди по сицилиански и десерт, който се нарича Red Velvet.”

Безвъглехидратно меню на гръцка тематика с Марина Стоименова в „Черешката на тортата”

След като прибира грижливо подбраните покупки у дома, Илияна се заема с приготовленията на първото основно ястие като прави шокиращо признание: „За мен чесънът е като течен шоколад. Тъй като аз съм на кеторежим и се храня предимно с месо и млечни продукти, реших да сготвя на своите гости и нещо по-здравословно. Скаридите по сицилиански се пекат на фурна със зеленчуци, а неповторимият им вкус им идва от специалния сос, който ще приготвя.“

„Черешката на тортата“ сервира вълнуващи рецепти и впечатляващи изненади

Каква опияняваща изненада ще поднесе Илияна на своите специални гости и как ще оценят представянето й в „Черешката на тортата“, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.