Гръцка риба Фагри, веган торта и безвъглехидратен хляб от 20.00 ч. по NOVA

Втори домакин тази седмица е продуцентът и репортер на NOVA – Марина Стоименова. Тя разказва, че менюто й не е модна приумица, а е започнала да мисли за здравословното хранене, когато преди две години са й открили автоимунно заболяване, свързано с храносмилателната система, и е била принудена да промени изцяло начина си на живот и на хранене.

„Черешката на тортата“ сервира вълнуващи рецепти и впечатляващи изненади                              

Марина започва пазара си с Фагри, популярната в Гърция риба. След това продължава със зеленчуци, череши, малини и диня.

Продуцентката ни показва и дома си – стената със снимки на най-добрите й приятели. След това Марина започва приготвянето на вечерята с безвъглехидратен хляб с тахан и яйца. Десертът е веганска сурова торта. Марина не спестява и разядките – приготвя цели три вида, а палачинките със спанак завършват предястията. За основно ястие приготвя гръцката риба Фагри със сос от шампанско и шафран.

Забава на световно ниво с Енчо Керязов в „Черешката на тортата”

Марина посреща гостите в дома си, където ги изненадва с различното си меню и една невероятна изненада. Как гостите ще оценят вечерята и какво ще бъде настроението на масата?

Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес