Не пропускайте първа част на приключенската сага „Моби Дик“ от 12.50 ч и романтичната лента „Принцът и аз: Приключения в рая“ от 15.00 ч. по NOVA

Класическият роман на Херман Мелвил „Моби Дик” оживява отново в телевизионния ефир този уикенд. Зрителите могат да видят първа част на последната екранизация на произведението от 2011 година днес от 12.50 ч. по NOVA.

Битката между човека и морските създания е сред най-често екранизираните в киното. Всяка адаптация представя нов поглед към вечните теми за отмъщението и обсесията.

Отличеният с „Оскар” Уилям Хърт се превъплъщава в ролята на капитан Ахав, а в актьорския състав зрителите ще видят ветераните Доналд Съдърланд, Итън Хоук и Джилиан Андерсън.

Много приключения, смях и обрати очакват зрителите в романтичната лента „Принцът и аз: Приключения в рая” днес от 15.00 ч. по NOVA. Филмът е четвърта част на популярната поредица, която проследява романтичния живот на младите кралски особи на Дания, а в главните роли се въплъщават Кам Хескин и звездата от „Братя по оръжие” Крис Гиър.

Една година след кралската си сватба крал Едуард и кралица Пейдж получават покана да присъстват на сватбата на принцеса Мира в Сангьон. При пристигането си обаче Пейдж разбира, че принцесата не е щастлива от уредения си брак, тъй като е влюбена в друг мъж – собственик на слон. Когато взаимоотношенията между двамата са разкрити, той е хвърлен в затвора, а слонът изчезва в джунглата. Всички се впускат в приключението, за да намерят слона и да докажат, че истинската любов триумфира над всичко.

Не пропускайте първа част на приключенската сага „Моби Дик”  днес от 12.50 ч. и романтичната лента „Принцът и аз: Приключения в рая“ от 15.00 ч. по NOVA..