Бременна съм в седмия месец, очаквах да ме разкрият още в първите лайфове

Шоуто „Маскираният певец“ напусна Джулиана Гани, която се оказа под маската на КОКОНАТА. Зрителите ще я запомнят с песента Justify My Love на Madonna. 

„Височината ми, краката ми, гласът ми са доста специфични и очаквах да ме разкрият в един от първите лайфове. Бях с нагласата, че няма да успея да се скрия под костюма. Чак такава сензация не искам – да раждам на сцената”, сподели Джулиана Гани в студиото на „Здравей, България”.

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

„Нямаме право да си избираме костюмите в шоуто. Каквото те преценят, че ще ни скрие най-добре, това е. По време на изпълнението абсолютно нищо не се вижда, затова имаме охрани от двете страни. Водят ни хора, защото буквално сме като слепци. Нямаме периферия на маската, виждаме само напред и то много оскъдно”, разкрива Коконата от „Маскираният певец”.

Маги Халваджиян – от кухнята на „Маскираният певец“

„Когато свърши изпълнението, телефонът ми беше гръмнал. И страшно много хора ми звъняха, даже един от първите беше Гъмов и казва: „Джули, аз съм сигурен, че това си ти!”. Но аз веднага отричам: „Глупости! Няма такаво нещо. Аз съм вкъщи и с мъжа ми гледам предаванет”.  Обаче да обясня на мъжа ми беше по-трудно. Но лятото мина и аз имам доста ангажименти – снимки, рекламни кампании, ходя на гримове и прически през деня. Обаче сега ми се наложи да ходя вечерта. И това беше любопитното.  Казвах му, че снимките са рано сутрин, защото ходех на вокален педагог и трябва от вечерта да се приготвя с гримове и прически. Общо взето едно страхотно алиби за една бременна жена”, признава Джулиана Гани.

Кои са били най-големите физически предизвикателства за нея и защо е избрано точно това музикално парче, можете да видите във видеото на „Здравей, България”

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.