Тя е втората звезда, напуснала хитовия формат

След вълнуващо изпълнение, шоуто „Маскираният певец“ тази вечер напусна Джулиана Гани, която се оказа под маската на КОКОНАТА. Тя излиза от предаването след серия двубои между представените за първи път нови осем маски. Зрителите ще я запомнят с впечатляващата изява на сцената и с песента Justify My Love на Madonna.

Втора серия двубои в "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

След като свали маската си, популярният български модел сподели: „Най-трудно за мен беше да опазя тайната, че съм в седмия месец.“

Тя коментира, че участието й в първия сезон на „Маскираният певец“ е било истинско удоволствие и приключение.

Маги Халваджиян – от кухнята на „Маскираният певец“

Трима от детективите – Ники Кънчев, Мария Илиева и Гала – успяха да разкрият кой се крие под маската на КОКОНАТА, след като внимателно наблюдаваха представянето й на сцената и представените улики. Ключов елемент за разкриването на самоличността на Джулиана Гани се оказа разпознаваемият й глас.

Маската на Коконата е втората, която бе свалена на бляскавата сцена на шоуто, след тази на Пауна. Миналата седмица зрителският вот отреди популярният български кулинар Иван Звездев пръв да напусне “Маскираният певец”.

Нови осем участници в „Маскираният певец“

Първото интервю на Джулиана Гани след участието й в „Маскираният певец“ ще бъде в понеделник в сутрешния блок на NOVA – „Здравей, България“.

Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се докоснат до магията на това шоу, защото България е едва четвъртата страна, в която то превзема ефира.

Две маски вече отпаднаха, но остават още 14 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота (28.09) от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.