„Разглеждам ежедневно в търсене на идеалното място“, призна принцесата на Hell’s Kitchen в предаването „На кафе“
„Вятър те вее на бял еднорог. Изненада ме, че стигна до тук. Надмина очакванията ми. Убеден съм, че навън те чакат много вълнуващи моменти“, с тези думи шеф Ангелов изпрати Соня от „Кухнята на Ада“. Днес Соня е по-красива и уверена от всякога и крои смели планове за бъдещето.
Наско: Стресът в Hell’s Kitchen България беше много голям
За емоциите в „Кухнята на Ада“
„Аз съм много ангажиран и активен човек. Работя с 4 различни имейла. Първите дни в Hell’s Kitchen се чувствах като на почивка – никой не ми звъни, нямам поръчани преводи от 30 страници, които трябва да са готови в 7 часа сутринта. Първо ми харесваше, но после започна да ми липсва животът навън. Фактът, че не можех да се чуя с близките хора, не знаех какво случва с моето куче, към което съм много привързана.“
Работещо момиче или принцесата на Hell’s Kitchen?
„Смятам, че всяка жена трябва да се грижи за външния си вид заради себе си. Като цяло това прозвище изобщо не ми харесваше и дори ме напрягаше. Никога никой в живота ми не е ме е наричал принцеса. Но в крайна сметка, ако хората ме възприемат така, няма нищо лошо. През повечето време се забавлявах искрено в „Кухнята на Ада“. Имах само един по-тежък период и малко се натъжих. Научих страшно много в предаването, винаги се стараех.“
Реджеп: Възхищавах се на Галя в Hell’s Kitchen България
Една фурия в кухнята редом до утвърдени шефове
„Предстои ми да заснема едни много хубави видеа, свързани с рецепти. Получих предложение от една компания да бъда представител и рекламно лице, което за мен е много добре. Всяко различно занимание носи опит. Гледам да се възползвам, защото аз не съм готвач в професионална кухня. Ще участвам в подготовката на една електронна кулинарна книга, където ще се имам възможността да се изявя редом до утвърдени и награждавани шефове.“
За мечтата за собствено заведение
„Скицирала съм всичко. Планът е подреден в главата ми. Но засега смятам да изчакам няколко месеца, за да намеря точното място. Ежедневно разглеждам, но все още не съм го открила."
„Кулинарията влезе в живота ми, когато бях 10-годишно момиче. Обичах да приготвям за семейството си пица, паста, ризото и сандвичи, които винаги бяха пищно украсени. С времето се запалих. Започнах да приготвям мусака и постепенно се научих да правя и супи. Единствената храна, която не мога да консумирам, е доматената“, признава тя.
Още много любопитни истории за живота на Соня, за пътешествията й по света и любимите й спортни занимания, гледайте във видеото на „На кафе“.
Редактор: Боряна Димитрова