„Моят фаворит в „Маскираният певец“ е Хищницата. Костюмът й отива и образът е много интересен“, призна актьорът.

Алекс Раева и AZIS успешно разконспирираха Жоро Низамов, който се криеше под маската на Мозъка. Той изгуби оспорваната битка за гласовете на зрителите срещу Бебето и Палячи.

Падна шестата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Алекс ме познава по-добре от AZIS. Още от първи сезон на „България търси талант“, тя беше водеща и тогава се срещнахме за първи път. Най-вече ме издаде уликата с очилата. Аз така си ходя, дори в банята. С тях прибирам косата си и дори мога да се обръсна“, сподели актьорът.

„За пред жена ми алибито ми миналата събота бяха моите приятели, а за пред тях, бях по мацки. Реално погледнато май само децата ми заподозряха, че съм някъде другаде. Хванаха ме още на втория лайф. Голямата ми дъщеря ще стане на 13 години тази година, а малката – на 11. Подозират ме още от първи сезон на шоуто. Излъгах ги, че съм Змията. Когато падна маската й, бяха сигурни, че ги лъжа, че участвам“, признава Жоро Низамов.

Двама гост-детективи и две гост-маски тази събота в „Маскираният певец“

Жоро Низамов споделя, че се занимава с актьорско майсторство от дете. Излиза на професионалната сцена на 9-годишна възраст.

За ролята на ментор в „Като две капки вода“ и участието в „Маскираният певец“

„Разликата е в емоцията. Аз съм актьор, но съм завършил режисура и знам много добре какво е да си от двете страни. Да си режисьор означава да си много хладнокръвен и истински професионалист. Когато обаче стъпиш на сцената, целият този професионализъм излиза през петите. Хваща те силна емоция, публиката те грабва. Отваря се една междугалактическа връзка. Колкото повече енергия изразходваш, толкова по-силно тя се връща към теб самия“, категоричен е той.

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 31 октомври от 20:00ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.