Темите и гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 3 април от 16:00 ч. по NOVA NEWS

Тази събота в "Офанзива с Любо Огнянов" от 16:00 ч. очаквайте:

Рекорд в положителните проби на COVID-19. Ще се препълнят ли болниците с пациенти – замeстник-председателят на Българския лекарски съюз д-р Николай Брънзалов.  

България получава над един милион РНК ваксини на фона на слуховете, че ваксинацията с векторните препарати може да предизвика образуването на тромби. За новите варианти на заразата – говори виросулогът от БАН проф. Радостина Александрова

България облекчи част от ограничителните мерки – заведения и фитнеси отвориха при ограничен капацитет. Как ще се отрази това на пазара на труда – президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов. 

Наръчник на контрашпионажа. Как се ловят вражески разузнавачи и се опазват държавните тайни. Говори бившият председател на ДАНС Цветлин Йовчев.  

Теория на вербовката – кои са мишените на тихия фронт. За шпионския скандал във Военното разузнаване и ролята на България в геополитическото противопоставяне между САЩ и Русия. Анализ от директора на Националната разузнавателна служба до 2003 година ген. Димо Гяуров. 

Пътуване навътре в себе си. За достойнството на сцената и живота. Артистът, който създава актьори – преподавателят в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ доц. Веселин Ранков.  

Какви мисли владеят жителите на село Мъдрино в деня за размисъл. Трябва ли да се мисли само веднъж в годината – гласовете от малката България.  

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.