Гледайте първи епизод тази вечер от 22.30 ч.

Вълнуващи моменти за всички пред малкия екран ще предложат епизодите на новата поредица „Ню Амстердам“ всяка делнична вечер от 22.30 ч. по NOVA. Уникалната медицинска драма проследява живота и работата на брилянтния и очарователен д-р Макс Гудуин – новият директор на най-старата болница в САЩ, който е амбициран да премахне бюрокрацията и да осигури висока грижа за пациентите. 

Вълнуваща програма и положителни емоции ще предложи NOVA през лятото

Без да приема „не” за отговор, д-р Гудуин ще се опита да разбие статуквото и да докаже, че е готов на всичко, за да вдъхне нов живот в болницата, която страда от недостатъчен персонал, финансиране и оценка. Единствената в света, където могат да бъдат лекувани под един покрив пациенти с ебола, затворници от "Рикърс" и президента на САЩ. Д-р Гудуин е решен да ѝ върне предишната слава и да я върне отново на картата.

„Ню Амстердам” е базиран на книгата „12 пациенти: Живот и смърт в болницата Белвю” от Ерик Манхаймър. Сериалът е създаден от Дейвид Шулнър и е с участието на Райън Иголд, Джанет Монтгомъри, Фрима Аджиман, Джоко Слимс, Тайлър Лабиене и др.

Гледайте епизодите на новата вълнуваща поредица „Ню Амстердам“ всяка делнична вечер от 22.30 ч. по NOVA.