Темите и гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 5 юни от 16:00 ч. по NOVA NEWS

Тази събота в "Офанзива с Любо Огнянов" от 16:00 ч. очаквайте:

Седмицата на американските санкции. За щурма на Съдебната палата и скандала с подслушването като начин за предизборна употреба. Говори Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“ 

Пак ще се срещнем след 25 години – завръщането на Жан Виденов в политиката. Ще успее ли неговият „Ляв съюз за чиста и свята република“ – един от участниците в коалицията Красимир Янков в студиото.  

Какво се крие зад зловещия термин от комунизма „бивши хора“. Съавторът на книгата за репресиите на Държавна сигурност по време на тоталитарния режим проф. Вили Лилков.  

След санкциите на Съединените щати за Васил Божков и Делян Пеевски – какво ще се промени. И още – започна ли институционална война между МВР и прокуратурата – служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов

Чистката на служебното правителство - как се справя с управлението кабинетът назначен от Румен Радев. Анализ от бившия премиер Георги Близнашки

Рискува ли БСП отново да загуби изборите заради вътрешните скандали в партията. Водачът на листата на БСП във Велико Търново Явор Божанков.  

За американските санкции по закона „Магнитски“ и обвиненията за корупция. Ще успее ли ГЕРБ да спечели следващите избори. Говори Тома Биков от ГЕРБ.  

Химнът на промените - „Комунизмът си отива“. Заспаха ли дълбоко децата на демокрацията. Противоречивият преход през погледа на Васко Кръпката.  

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.