„България избира новите депутати“: специални формати, директен сблъсък на позиции и идеи, актуална информация и точни анализи в ефира и платформите на Нова Броудкастинг Груп

Водещият телевизионен канал отново дава възможност на българските избиратели да получат бърза и достоверна информация в предизборната кампания за избор на Народно събрание на 11 юли. С доказания си опит журналистите на NOVA ще предоставят обективна и пълна картина на политическата надпревара, гарантирайки равни условия за телевизионно присъствие на претендентите.

Екипът на „Новини и актуални предавания“ дава възможност на политическите партии и коалиции да дискутират значимите за обществото проблеми и да предложат решения в предизборни дебати, индивидуални участия и лидерски интервюта.   

Първият директен сблъсък на позиции и идеи предстои утре с дискусионния формат на „Здравей, България“ – „Всеки срещу всеки“. Финалният дебат в сутрешния блок на NOVA ще се състои на 9 юли с решителна телевизионна битка за вота на гласоподавателите, когато претендентите ще се изправят пред точните въпроси на водещите Мирослава Иванова и Виктор Николаев.

В делничните дни от 29 юни до 8 юли водещите на „Здравей, България“ ще разговорят с лидери на политически формации.  

Уикенд форматът „Събуди се“ с Марина Цекова поставя акцент върху жените в политиката. Събеседници на водещата ще бъдат жените-политици, които вече се борят за общественото доверие и балансирано представителство в следващия парламент.

Персонални разговори със знакови политически фигури и водачи на листи зрителите ще проследят и в публицистичното предаване „Неделята на NOVA“.

Нова Бродукастинг Груп дава възможност на българите в страната и чужбина да проследят предизборната кампания за новите народни представители в реално време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в сайтовете Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg. Бърз достъп до най-важните новини осигурява и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се информират за всичко важно и актуално, както и във Facebook и Instagram профилите на Новините на NOVA.