Гледайте „Хрониките на Нарния: Принц Каспиан” от 13.00 ч. и „Грозна като смъртта“ от 16.00 ч. тази събота по NOVA.

Този събота от 13.00 ч. героите от незабравимото фентъзи на Клайв Луис отново оживяват в екранизацията „Хрониките на Нарния: Принц Каспиан”, в която братята и сестрите Певънзи магически се пренасят от Англия в света на Нарния, където ги очаква ново изпълнено с препятствия приключение и още по-сериозно изпитание на вярата и куража им.

Филмовият маратон продължава с романтична комедия „Грозна като смъртта“, която ни пренася в света на 21-годишната Вайълет Санфорд в Ню Йорк. Надарена с ангелски глас, тя пристига в мегаполиса, за да преследва голямата си мечтата – да стане текстопистец на песни. Плановете й обаче се объркват, а Вайълет става барманка в заведение. Новият необичаен нощен клуб „Грозна като смъртта“ е най-посещаваното място в града, в което работят сексапилни и забавни млади жени, омайващи клиентите и медиите със скандалните си изпълнения. Как ще завърши нейната история?

Не пропускайте развръзките в „Хрониките на Нарния: Принц Каспиан” от 13.00 ч. и „Грозна като смъртта“ от 16.00 ч. тази събота по NOVA.