Международен екип готви сензационно шоу на 17 юли в Пловдив

Едно от най–дългоочакваните и уважавани събития на българската музикална сцена ще се проведе на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив.

По церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – продуцент и креативен директор. Той е творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години. Част от неговия екип са и Рафаел Демонти – светлинен дизайнер  и Джулиян Гутиерез – многокамерен режисьор.

Део ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негов партньор ще бъде Поли Генова.

По традиция на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще изгреят едни от любимите български изпълнители. Дони и Момчил ще открият с ударно шоу, като към тях ще се включат и още много обичани български звезди.

Най-новите си песни ще представят Mиро, Любо Киров, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Papi Hans, 4 Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Виктория и СкандаУ.

P.I.F. ще имат специално изпълнение, което обещава да бъде сред най-емоционалните моменти в звездната вечер. 

Носителите на наградата БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика – Тоника СВ и Стефан Диомов ще изпълнят някои от най- емблематичните си обичани песни.

Слушателското гласуване на сайта на медията - www.bgradio.bg, което определя победителите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 ще приключи на 16 юли. Остават броени дни за да подкрепите вашите фаворити!

Билети за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 може на закупите в мрежата на Еventim

NOVA е медиен партньор на събитието.