Гледайте екшъна „Не умирай днес” тази вечер от 22.00 ч.

Пиърс Броснан отново се превъплъщава в британския супер шпионин, а компания ще му прави сексапилната Хали Бери. За пръв път Агент 007 не държи ситуацията под контрол, а се оказва уязвим за тайните интриги, които обикновено контролира.

Джеймс Бонд се изправя срещу престъпен полковник от Северна Корея, който иска да превърне страната си в господстваща световна сила, но е предаден от MИ6 и прекарва 18 месеца във военен затвор. След като излиза на свобода с помощта на британските служби, Бонд понася нови удари – отнемат му специалния лиценз и го отстраняват от оперативна дейност. Решен да си върне старата слава, той започва опасно разследване. Рядък диамант го отвежда до милиардера Густав Грейвс (Тоби Стивънс), който е в съюз със севернокорейските власти за разработването на ново супероръжие. Поредица от обрати и драматични разкрития го срещат с Джинкс Джонсън (Хали Бери). Двамата обединяват усилия, за да осуетят коварния план.

Дали Джеймс Бонд ще успее да предотврати поредния световен заговор? Не пропускайте развръзката в приключенския екшън „Не умирай днес” тази вечер от 22.00 ч.