Гледайте „Моят Джордж“ от 12.30 ч., „Загадки при разпродажби: Маска на смъртта“ от 14.20 ч. и „Дългът зове” от 16.10 ч.

Вълнуващ киноследобед очаква зрителите на NOVA тази събота. В 12.30 ч. Сара Ланкастър ще потърси своята перфектна половинка в семейната комедия „Моят Джордж”. Звездата от сериала „Чък” влиза в ролята на талантливата писателка Ани Бътлър, чийто живот е изпълнен с тъга след раздялата с приятеля й. 

Проблемите в личния живот я подтикват да прекрати кариерата си като писател на потребителски наръчници и да напише книга за живота, който винаги е искала да има с нейния въображаем идеал за мъж – Джордж. Всичко започва на шега, но литературният агент на Ани решава да публикува и промотира книгата. Има едно единствено условие – книгата да бъде представена пред публика от въпросната влюбена двойка. Ани има една седмица да открие нейния Джордж. Кой ли ще се окаже този идеален мъж, достоен за герой на истински бестселър?

По-късно от 14.20 ч. мистериозната лента „Загадки при разпродажби: Маска на смъртта“, дело на режисьора Мел Дамски, ще разкаже историята на гуруто на гаражни разпродажби Дженифър. която открива мъртво тяло на жена в шкаф за съхранение, закупен на търг от нея и  бизнес партньорът й Дани. След като по-нататъшната проверка на съдържанието на шкафа разкрива гипсови „маски на смъртта“ и една от тях перфектно приляга на жертвата, детективският нюх на Дженифър я отвежда в търсене на уликите, които ще я отведат до убиеца.

От 16.10 ч. звездата от сериалите „Осем прости правила” и „Викторично” Даниела Моне и популярният холивудски актьор Кели Блац ще се сблъскат с кариерни проблеми, които ще ги отведат до неочакван край в романтична комедия „Дългът зове”. Режисьор на лентата е отличения с „Еми” Брадфорд Мей, а сред звездите във филма са Лесли Дейвид Бейкър, Дафни Зунига и Джъд Нелсън.

Даниела Моне и Кели Блац се преобразяват в младоженците Ели и Мартин, които са пред провал на кариерите си. Ели не успява да получи място в полицейското управление, за което мечатае, а пък Мартин е безработен учител. Финансовите проблеми ги принуждават да се преместят да живеят при родителите на Ели. Тя решава да постъпи като доброволец в местната полиция с надеждата след време да я назначат. Междувременно Мартин получава предложение за работа в друг град. Нещата обаче се объркват, когато са заловени от банда престъпници и заключени в багажника на автомобил…Кой е похитителят и ще успеят ли да се измъкнат от капана, в който са попаднали?

Не пропускайте развръзките в „Моят Джордж“ от 12.30 ч., „Загадки при разпродажби: Маска на смъртта“ от 14.20 ч. и „Дългът зове” от 16.10 ч.