Медията привлече над половината от телевизионната аудитория в България в началото на есенния телевизионен сезон

С пълна доминация в телевизионния ефир, NOVA даде старт на новия есенен сезон с „Игри на волята: България“. Началото на третия сезон на най-екстремния риалити формат е с рекорден резултат в историята на предаването у нас. По време на първия епизод, който бе излъчен снощи, NOVA е привлякла средно над 42% от всички зрители в активна възраст (18-49). Според официалните пийпълметрични данни, втората телевизия в класация е с над три пъти по-нисък аудиторен дял (12,8%) по същото време.

Пилотният епизод на „Игри на волята: България“ успява бързо да привлече зрителите и рязко увеличава аудиторията си. В края на епизода, данните отчитат забележителна преднина за NOVA – над половината от всички телевизионни зрители вече гледат „Игри на волята: България“, докато резултатите за втората телевизия показват едва 7% аудиторен дял.

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

Със силния старт на новия телевизионен сезон, NOVA отново задава висок конкурентен стандарт в телевизионната индустрия. Тази есен медията ще предложи на българската аудитория богата и разнообразна програма. Освен мащабния риалити формат „Игри на волята: България“, амбициозният есенен сезон включва шоу продукциите „Маскираният певец“ и „Забраненото шоу на Рачков“, както и утвърдените оригинални сериали „Пътят на честта“, „Братя“ и „All Inclusive“.