Вторият сезон на хитовия сериал се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. в ефира на NOVA

Талантливата актриса Илиана Коджабашева, завършила актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов, участвала в множество постановки на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ и превъплътила се в ролята на Люба в поредицата „Пътят на честта“, разкрива как се развива героинята й във втори сезон на сериала.

Стари приятели и скрити врагове в „Пътят на честта“

 „Люба е един от симпатичните и обичани образи от първи сезон на „Пътят на честта“, но не мисля, че ще остане дълго така. Основният й проблем е, че не слуша сърцето си. Във втори сезон Люба се опитва да се фокусира върху личния си живот, но гледа на него като вид проект“, споделя как се развива героинята й във втори сезон на “Пътят на честта“ актрисата.

Могат ли да вървят едновременно личният живот и кариерата  

„Виждала съм доста добри примери за това. Но не мисля, че момичетата остават любовта на заден план. По скоро любовта ги оставя и в един момент нямат избор освен да се концентрират върху работата си. Любовта идва като една пеперуда. Казваш си, че имаш много работа, проекти, задължения и докато се усетиш, тя си е тръгнала“, споделя мнението си Илиана.

Доротея Толева: В „Пътят на честта“ съм не само охранител, но и приятелка на Жаки

„За“ или „против“ любовта на работното място?

„Ако работиш в една голяма корпорация, където всеки ден срещаш много хора, мисля, че е доста вълнуващо и подкрепям любовта на работното място. Това може би е приятната част да работиш в офис“, разсъждава върху въпроса младата актриса.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.

​Снимки: Красена Ангелова / NOVA