Гледайте новия епизод на вълнуващата история, вдъхновена по действителни събития, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Жаки получава сватбена изненада, подготвена от покойния й съпруг Киро. Емоциите от преждевременната му загуба надделяват над всичко останало. Нещо ще накара младата вдовица да потърси новопоявилия се „стар приятел“ на покойния й съпруг? Кой е Стивън и защо никой не знае нищо за съществуването му?

Тежки обвинения и тайни от миналото пренареждат картите в „Пътят на честта“

Инспектор Желев търси съдействие от колегата си Найденов, разследващ убийството на Киро Християнина, заради случая със задържането на кандидат-кмета Филип Даскалов. Ще получи ли нужната информация, за да подреди част от пъзела, свързан със смъртта на адвокат Симеон Хаджигенов?

Връщайки се в Царево заради делото, Кера се среща с близките си приятели Лазарина, Дичо, Симона и инспектор Николов. Може ли да направи нещо с хотел „Рай“ и какво се случва със свекърва й Бонка в психиатрията?

„Пътят на честта“ се завръща с ураган от емоции и неочаквани събития в 20:00 ч. по NOVA

Димитър си намира един нов и един стар „другар“ в затвора. Колко години се очаква да лежи и какви планове крои, след като излезе на свобода?

Мария Станкова има много въпроси, на които Тарик ще трябва да намери отговор. Какви са те, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Гледайте трети епизод на втори сезон на "Пътят на честта" тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

​Снимки: Красена Ангелова / NOVA