Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA

Тази седмица тежки конфликти ще поставят героите в „Пътят на честта“ в сложни ситуации, които ще ги накарат да покажат различно лице. След като Анелия разбира, че е невъзможно да убеди Калоян да останат заедно, тя измисля нов план, с който да го накара да страда. Тя е твърдо решена да си отмъсти за предателството и предприема смела крачка. Най-големите потърпевши обаче се оказват децата им, а резултатите от сблъсъка между Анелия и Калоян няма да закъснеят. Какви ще бъдат последствията, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата тази седмица от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Изненадващи обрати в „Пътят на честта“

Похищението на Тарик няма да остави и капка подозрение у Жаки, че именно майка й и Калоян са поръчители на убийството на Киро. Афектирана от създалата се ситуация, тя ще предприеме мерки, с които да уличи семейството си в жестокото престъпление. Междувременно бизнесдамата ще разбере, че срещата й с мистериозната Красимира Зарева в банката далеч не е случайна и няма бъде последна. Какъв ще бъде поводът за повторната среща на двете жени? 

Искрица надежда припламва у Кера, след като опитва да открие информация за биологичните си родители с публикация в социалните мрежи. Тя е готова да направи всичко възможно, за да се доближи до истината за произхода си – дори да се подложи на регресивна терапия. Ще я подкрепи ли Калоян в това сложно и много емоционално начинание? Възможно ли е Кера да открие следи за миналото си по-рано, отколкото е очаквала?

Галя Александрова за Бонка от „Пътят на честта“ – най-мразената свекърва в България

На фона на тези събития Филип ще продължи да търси справедливост след неправомерния арест, който опетнява името му и коства кметското му място в Бургас. Има ли шанс да накаже виновниците за случилото се?  

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA / Красена Ангелова

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.