Жълтите спечелиха Резиденцията в териториалната битка

Тази вечер, в изтощителен и тежък сблъсък между двама силни мъже, Плажът на отшелника остана в ръцете на Мартин, а Калоян напусна приключението „Игри на волята: България“. Въпреки травмите си, Калоян не се предаде и се бори за победата до последно.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (18 октомври)

Тежките условия на Плажа на отшелника отново не попречиха на професионалния военен да победи поредния противник и да получи 100 гроша, както и нова награда. При вида на прясното цяло пиле, което спечели, Мартин не можа да повярва и почти се разплака.

Приключението „Игри на волята: България“ завърши за Семира

„Много съжалявам. Бях готов да се бия докрай. Моята приказка приключва, но това бе по-добре изживяна приказка от всичките ми представи и мечти. Благодарен съм“, каза Калоян минути след последната си битка на Арената.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (18 октомври)

За още един играч дойде краят на пътя в най-екстремното риалити в българския ефир. Туджаров от Приключенците се наложи да напусне предаването заради здравословен проблем, който категорично не позволява на играча да продължи. При това развитие на обстоятелствата и елиминацията на Семира в петък, племето на Приключенците остана с цели двама играчи по-малко, което изненада приятно съперниците им.

Борис извоюва победата за Жълтите във втората номинационна битка

Жълтите успяха с лекота и огромна преднина да грабнат победата в териториалната битка и взеха ключа от Резиденцията. Ходенето на двуметрови кокили и хвърлянето на диск в цел се оказаха сложна задача за другите две племена. Въпреки загубата на двама човека, Приключенците успяха да се справят по-бързо с предизвикателството и следащата седмица ще обитават Стопанството. Паулина получи и лична награда – двете козички Моли и Доли, които тя изпусна, са намерени и от този момент са изцяло нейна грижа, на която и локация да попадне. Страхът на Кремена от високите и нестабилни кокили, както и неразбирателствата в племето и на Арената, изпратиха Бойците отново на Дивата река,  

Какво ще се случи след загубата при Бойците? Стоян, Паулина или Борис ще спечелят победата в капитанската битка? Какво ще избере победителят – облаги за себе си или предимство за племето? Какъв пир ще си организира Мартин с храната, която получи? – разберете тази вечер в 21:00 ч. в новия епизод на „Игри на волята: България“ само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.