Мани и Калоян от Бойците отиват на битка за спасение

Втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“ завърши с победа за Жълтите. Благодарение на Борис племето изпълни своята основна цел и ще остане цяло още една седмица. Въпреки раните по ръцете от първата номинационна игра, рекордьорът на Гинес успя да остане най-дълго на платформата над водата. При Бойците в тежката задача най-добре се представи Кремена, която даде всичко от себе си, но не успя да грабне първото място от Борис. Спечеленото предимство позволи на Жълтите извадят Стоян от Бойците от номинационната битка.  

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (14 октомври)

 

Рабухчиев грабна победата в капитанската битка в „Игри на волята: България“

Плановете на Бойците за предстоящите номинации на племенния съвет бяха тотално разбъркани след като Ралица предложи сделка на Мани. Срещу 50 златни гроша Мани си закупи два допълнителни гласа, с които имаше шанса да избере кой да отиде на битка за спасение заедно с нея. Тя посочи Калоян като най-слаб играч от мъжете и даде и трите си гласа за него.

Непредсказуем племенен съвет след съкрушителна загуба на Приключенците

Какво ще се случи в битката за спасение тази вечер? Кой ще бъде директно елиминиран и кой ще успее да се спаси и да получи златни грошове? Кои двама воини ще се изправят в елиминационна битка за мястото си в най-голямото приключение? Кой ще е следващият участник, който ще отиде на Плажа на отшелника? Ще се сбъдне ли мечтата на Мартин най-сетне да се изправи срещу мъж? – гледайте в „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.