Жълтите с победа и предимство за втората номинационна битка в „Игри на волята: България“

В първата номинационна битка за седмицата Приключенците останаха последни след съкрушителна загуба. За първи път от началото на трети сезон на „Игри на волята: България“ племе остава по средата на трасето и няма възможност да довърши играта. След неколкократните опити на Валентин да премине торнадото над басейна, той не се справи и задържа цялото племе без изход или полезен ход до края на битката.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (13 октомври)

Племенният съвет на Приключенците се превърна в истинско зрелище. Освен обичайните за племето нападки, обвинения и обиди, този път номинационния съвет се оказа и тържище за имунитет, гласове и храна. Ралица обсипа с предложения Паулина и Семира, които успяха да похарчат всичките си грошове след няколко върнати оферти. Със своите 150 гроша Паулина избра да купи имунитет за себе си за следващите две седмици, след като отказа номинационни гласове и храна за цялото племе. Семира избра да похарчи парите си, за да има правото да излъчи еднолично Стратимир за номинация и да получи торта за предстоящия си рожден ден на Дивата река. Коалицията на Паулина, Стратимир и Рабухчиев отвърна на удара и даде гласовете си за Семира, а виновникът за днешната загуба Валентин получи негативен вот единствено от Милена.

Рабухчиев грабна победата в капитанската битка в „Игри на волята: България“

В тежката номинационна битка по-рано през деня новото изпитание над басейна – торнадото, се оказа едно от най-трудните изпитания до момента. Калоян беше принуден да се откаже преди последното преминаване заради наранявания по ръцете, но Морунов успя да овладее положението при Бойците. Най-силни физически и най-добри стратези се оказаха Жълтите, които благодарение на правилното разпределение на постовете и силната подготовка на Андрей и Борис, успяха да грабнат победата. Освен спасение от съвет, те получават и предимство за утрешната втора номинационна игра.

Елена Димитрова: Смятам, че могат да се създадат истински приятелства в „Игри на волята: България“

В племето на Бойците нов скандал завладя участниците, въпреки второто място в битката. Ще погасят ли поредния пожар до утрешната игра или напрежението ще отрази на представянето им? Бойци или Жълти ще се срещнат с Ралица на племенния съвет? Кои двама ще трябва да се изправят в битка за спасение срещу Семира и Стратимир и как ще премине рождения ден на Семира? – не пропускайте да разберете в епизода на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.