Капитанът на Приключенците избра за награда рибарски пособия за племето

В изключително тежка и физически изтощителна капитанска битка тази вечер, един срещу друг в „Игри на волята: България“ се изправиха Симеон, Рабухчиев и Неделчо. Тримата капитани дадоха всичко от себе си, за да донесат победа за племената си и се бориха равностойно до финала, минавайки през всички нелеки препятствия по трасето.  

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (12 октомври)

В края на играта Рабухчиев успя да стопи преднината на Симеон, а Неделчо, който значително изоставаше, навакса разликата. В оспорваната битка победата грабна Рабухчиев, който първи успя да среже главата на дървената риба. В желанието да се наложи като лидер в племето си, той избра облагите за Приключенците пред грошовете за себе си. Без колебание капитанът взе предложените му рибарски приспособления вместо голямата и топла пица.

Елена Димитрова: Смятам, че могат да се създадат истински приятелства в „Игри на волята: България“

Рабухчиев опита да заблуди племето, че е загубил битката, за да провери нагласите на всички. След признанието, че е победил Симеон и Неделчо, той показа и наградата, която е избрал. След няколко неуспешни опита за улов на риба, племето бе категорично, че водачът им не е направил верния избор и всички те предпочитат топлата храна.

Мартин елиминира и Елена в „Игри на волята: България“

Ще се отрази ли изборът на Рабухчиев на отношенията в племето на Приключенците? Ще успеят ли все пак да хванат риба? Какво ще се случи на първата номинационна битка утре? Ще се сбъдне ли желанието на Бойците да елиминират още един играч от Жълтите? Кое племе ще се спаси и кое ще отиде на съвет?  – не пропускайте да разберете в „Игри на волята: България“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.