Гледайте романтичните ленти „Любов, разбира се“ от 12.30 ч. и премиерното заглавие „Да откриеш любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще започне с романтичната комедия „Любов, разбира се“, в която ще проследим как съдбата ще се намеси в живота на жена, оставила дъщеря си в колеж в Орегон и чувстваща се по-самотна и изоставена от всякога. Ейми живее сама в Лос Анджелис, но трудно открива с какво да запълва дните си. Ненадейно получава предложение да се заеме с организацията на ежегодния есенен фестивал и тя с радост приема. Тъй като през предишната година е отчетено значително намаляване на посетителите, се оказва, че това се дължи на пропуск на професор Ной, който е забравил да акцентира на забавленията. Ейми е твърдо решена да докаже, че игри като боулинг с тикви са задължителен елемент за фестивала. Опитвайки се да се докажат един на друг, Ейми и Ной дават най-доброто от себе си и неусетно между тях прехвърчат искри и се зараждат чувства различни от приятелските. Как ще протече есенния фестивал и ще се превърне ли съперничеството в емоционална привързаност, гледайте развръзката в комедията „Любов, разбира се“ от 12.30 ч. по NOVA.

По-късно от 14.15 ч. ще продължим да търсим страстта чрез романтичното заглавие „Да откриеш любовта“. Отдадена на работата си, изкуствоведът д-р Мадисън Търнър е експерт по древни артефакти. За да открие легендарния „Камък на любовниците“ и да спаси любимия си музей, където прекарва голяма част от времето си, Мадисън се решава на дълго пътешествие. Тя преминава през половината земно кълбо, за да посети Карибските острови, където е убедена, че ще открие скъпоценния артефакт.

Експертът е разтърсен от срещата си с Андрю Фиц Фицпатрик – хотелиер, с проблеми с доверието, но с дълбоки познания за острова, от който Мадисън се интересува. Ще доведе ли търсенето на скъпоценния камък до успех или ще открият нещо друго по време на странстванията си из екзотичния остров? Ще успее ли „Камъкът на любовниците“ да събере двама невярващи в любовта?

Не пропускайте романтичните заглавия „Любов, разбира се“ от 12.30 ч. и премиерното заглавие „Да откриеш любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA