Гледайте полицейската екшън комедия „Гореща гонка“ тази неделя от 22.00 ч. по NOVA.

В изпълнения с престрелки, шеметни преследвания и неочаквани обрати филм, две от най-сексапилните актриси, напълни противоположни в излъчването си, демонстрират комедийния си талант в „Гореща гонка“. Блондинката влиза в ролята на полицайка, а латинодивата играе защитена свидетелка срещу наркобос. Новият дамски екранен дует се състои от носителката на „Оскар“ (за биографичния музикален филм „Да преминеш границата“) Рийз Уидърспуун и една от най-високо платените актриси в телевизията – родената в Колумбия София Вергара, популярна от сериала „Модерно семейство“. Сюжетът за непокорното ченге и застрашения свидетел, който бяга от всички, престъпници и корумпирани ченгета, не е нов за Холивуд, но като дуо от сексапилни жени има страхотни шансове да остане в историята на киното.

Рийз Уидърспуун влиза в ролята на полицайка от Тексас, амбициозна, малко несръчна, но строго следваща правилата, която получава важната задача да опази съпругата на наркобос – изиграна от София Вергара, която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Поръчението не се оказва лесно и на двете събрани от съдбата жени им се налага да се обединят, за да се изправят срещу всички по петите им.

Филмът е направен с много хумор и горещи сцени с красиви мъже и сексапилни жени, от режисьорката Ан Флетчър, нашумяла с дебюта си „В ритъма на танца“ и романтичната комедия „Предложението“ със Сандра Бълок.

Не пропускайте развръзката на екшън комедията „Гореща гонка“, тази неделя от 22.00 ч. по NOVA.