Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 4 декември от 16 часа по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Ще се превърне ли 47-ият парламент на промяната или скандалите отново ще завладеят сградата, в която съединението трябва да прави силата. Социалният антрополог ХАРАЛАН АЛЕКСАНДРОВ.
 
Ще ни тласне ли отново към пропастта на заразата новият вариант на OCVID-19 Омикрон или това е началото на края на пандемията. Вирусологът от Националния център по заразни болести ПРОФ. НЕЛИ КОРСУН.
 
На прага на новите преговори на България с Газпром, цената на природния газ отново скочи. Ще използва ли отново Москва синьото гориво като средство за натиск – анализ от енергийния експерт ВАСКО НАЧЕВ.
 
Има ли брожения в СДС заради коалицията с ГЕРБ. Говори лидерът на синята партия РУМЕН ХРИСТОВ.
 
На финала на мандата – защо служебното правителство вдигна мизата за пенсиите и заплатите договорени на преговорите за нов кабинет. ЛЮБОСЛАВ КОСТОВ от КНСБ И още - защо служебният кабинет се готви да вдигне тавана на дълга на 12 милиарда за 2022 г.
 
Специално участие на финансовият експерт ЛЮБОМИР ДАЦОВ.
 
Ще има ли достатъчно пари за социалните обещания на новата четворна коалиция. Защо ГЕРБ загубиха изборите – говори бившият социален министър ДЕНИЦА САЧЕВА.
 
Как ще управлява новото правителство на почтените – зам.-председателят на ПГ на Демократична България и член на ДСБ ИВАН ДИМИТРОВ.

Хрониките на злото – историите, за които предпочитаме да не си спомняме. Където жертвите са майки, дъщери или съпруги. Криминалният психолог ТОДОР ТОДОРОВ.
 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 4 декември от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.