Гледайте първия епизод на криминалната поредица тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

В криминалния сериал „ФБР” по NOVA колоритен отряд от Ню Йорк ще използва всяка делнична вечер всички свои таланти, интелект и технически умения, за да може щатът и страната да бъдат сигурно място. Сериалът „ФБР” е дело на носителят на „Еми” Дик Улф и екипът, създал „Закон и ред”. Той е динамична драма, разкриваща живота и работата на нюйоркския офис на Федералното бюро за разследване. 

Специален агент Маги Бел е от семейство на потомствени полицаи и е дълбоко отдадена на хората, с които работи и на тези, които защитава. Неин партньор е специален агент Омар Адом Зидан (накратко О Ей) – възпитаник на „Уест Пойнт”, който е прекарал две години под прикритие за Администрацията за борба с наркотрафика, преди да бъде привлечен да работи за ФБР. 

Техен ръководител е специален агент Дейна Моужър, която работи под огромно напрежение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и има безусловен авторитет. Част от екипа са и специален агент Джубол Валънтайн – нервният център на офиса, чиято способност с лекота да общува го превръща в умел мотиватор. Кристен Шазал е най-ценният ресурс на екипа – брилянтен анализатор, който може да сглоби голямата картина по-бързо от всеки друг.

В пилотния епизод тази вечер от 22.00 ч. жилищен блок е опустошен от силен взрив. Специален агент Маги Бел и специален агент Омар Адом О Ей Зидан от офиса на ФБР в Ню Йорк поемат случая и започват разследване със съмнение за евентуална война между враждуващи банди, докато основните им заподозрени не са намерени брутално убити.

Не пропускайте развръзката в криминалния сериал „ФБР“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA