Певицата излезе на сцената на шоуто в образа на Кристина Агилера

На крачка от полуфинала, десетте участника в „Като две капки вода“ отново изумиха публиката, журито и менторите с невероятните си превъплъщения. В един от най-емоционалните епизоди на шоуто към Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Юлиан Вергов се присъедини двукратният победител в предаването Рафи Бохосян. 

 

ГАЛЕРИЯ: Единадесети лайв на десети юбилеен сезон на "Като две капки вода"

С красиво, докосващо и изключително лично изпълнение Крисия заслужено зае първото място тази вечер. Тя разчувства всички с баладата „Hurt” на Кристина Агилера в тежък житейски момент. Крисия посвети песента на баща си, когото изгуби преди дни. „Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря ви“, сподели тя. „Ти изпълни песента с лична твоя емоционалност, но имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този момент това е впечатляващо“, сподели Юлиан Вергов след представянето.

 

 

Още първото изпълнение на Дарин Ангелов вдигна публиката на крака. Актьорът откри вечерта в образа на легендата Шер, а след това Хилда Казасян сподели: „Какво начало! Истинско постижение е, че така си направил образа, че дори този вид ти отива. Всеки детайл, целият характер на Шер бяха тук на сцената. Невероятно!“. Втора на сцената излезе Мариана Попова като Мери Джей Блайдж, а в ролята на Боно за един от най-романтичните дуети „One”, влезе половинката на певицата – актьорът Веселин Плачков. Журито не пропусна да отбележи химията между двамата. Есил Дюран остави всички без думи с образа на провокативния Мерилин Менсън. Още една певица трябваше да се отдалечи максимално от себе си тази вечер - Анелия имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок гигантите KISS – Пол Стенли.    

 

 

 

 

Алисия плени всички с баладата „Broken-Hearted Girl” на световноизвестната дива Бийонсе. „Много харесвам Бийонсе и обожавам тази песен. Затова дадох всички от себе си да я изпея добре“, сподели певицата. Краси Радков изпита уменията си на още един чужд език в шоуто. Бутонът на късмета отреди на актьора да запее на италиански в образа на емблематичния Тото Кутуньо. „Краси пя от сърце! Много ми харесва колко е сериозен и колко добре се подготвя. Чудесен“, коментира Димитър Ковачев - Фънки.

 

Три български песни прозвучаха в предаването тази вечер. Навръх рождения си ден Александър Сано влезе в ролята на Свилен от „Остава“. Изпълнението на „Шоколад“ наблюдаваше от публиката и самият Свилен, който призна: „Много хубаво направи парчето. Имаш страхотен глас и трябва да се занимаваш с музика. Желая ти много успехи“. Руслан Мъйнов получи щедри аплодисменти, въпреки нелеката задача да имитира невероятната Мария Илиева с песента „Остани тази нощ“. Оригиналът на песента е създаден за Лили Иванова. Още една легенда оживя на сцената на „Като две капки вода“. Малко преди финала Моню Монев също изправи публиката на крака с „Жалба за младост“ на легендарния Тодор Колев. „Това е невероятното на това предаване – такива огромни хора като Тодор Колев да оживеят. Направи го с невероятен финес“, развълнувана бе Хилда след имитацията.

 

Тази вечер уникалният телевизионен формат поднесе още една изненада на българските зрители – композиторът и изпълнител Рафи Жамакорцян бе гост-звезда на десетия сезон на шоуто в образа на Елтън Джон и безупречната му имитация. Той предизвика възхищение и с признанието, че репертоарът му отдавна е надхвърлил 2 000 песни.

 

 

 

 

За последен път в десетия сезон на „Като две капки вода“ Бутонът на късмета изненада участниците с новите звезди, които ще трябва да имитират на полуфинала следващата седмица. Есил Дюран ще бъде Ела Фицджералд, Алисия ще имитира Бруно Марс, Анелия ще изпее песен на Стефка Съботинова, Краси Радков ще обуе обувките на Горан Брегович, Мариана Попова ще влезе под кожата на Елтън Джон и Джордж Майкъл, Александър Сано ще излезе на сцената като „Депеш мод“, прожекторите ще осветят Моню Монев в образа на Pikotaro, Дарин Ангелов ще трябва да е Тоше Проески, Руслан Мъйнов ще се превъплъти в Лайза Минели, а Крисия ще блесне като Gulsen.

 

 

 

 

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Не пропускайте полуфинала на „Като две капки вода“ следващия понеделник (9-и май), когато в журито ще бъде Христо Стоичков.

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.