Равностоен двубой между Виктория и Николай

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина, Виктория, Камен и Николай престъпиха прага на финала без Елена. Виктория заслужено върна черната си куртка още през деня, докато Николай се бори с всички сили до края на вечерната резервация.

Дегустирай и презентирай в Hell’s Kitchen България

Изпитанието пред номинираните – Виктория и Николай беше двойно и включваше две ястия, приготвени заедно с техните половинки в готвенето - шеф Чилева и шеф Спартак. Изравнения резултат принуди шеф Ангелов да оцени комбинативността на двата тандема, а компонентите в чиниите на Виктория и шеф Дани Спартак несъмнено се допълваха повече. Николай остана с оранжевата престилка и получи последна възможност да се докаже на вечерната резервация.

Готвене с алкохол в Hell’s Kitchen България

Вечерята започна с категоричната заявка на Николай, че не иска да си тръгне от кулинарното състезание, което си пролича в неговия безупречен комплимент за гостите. Неприязънта на Елена към Оранжевия лидер на кухнята се виждаше и в храната, която издаваше, но това не попречи на Николай да зададе добро темпо на работа и да завърши резервацията с успех. Шеф Ангелов предпочете война, който ще се хвърли във финалната битка с повече хъс и Николай продължи напред.

Мариела: Излязох от риалитито, но Hell’s Kitchen не може да излезе от мен

Какви последни предизвикателства е подготвил шеф Ангелов? Кой пръв ще се пречупи под напрежението в кухнята? Кои ще са двамата финалисти в четвърти сезон? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.