Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg

Шестата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“ ще предложи нови две ленти с неподражаеми екшън моменти, високи скорости и задкулисни игри. Киноманите могат да изберат един от двата филма на https://greatmonday.bg, а събралият повече гласове ще бъде излъчен в понеделник (9 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. Новите предложения, които ще се борят за зрителската любов, са наелектризиращите ленти „Джентълмените“ и „Транспортер 3“.

В „Джентълмените“ изгряващ гангстер на име Драй Ай (Хенри Голдинг) се свързва с Мики Пиърсън (Матю Макконъхи) с предложение да закупи доходоносната му империя, изградена от продажба на марихуана. Пиърсън обаче отхвърля офертата безцеремонно. Драй Ай е разярен от отказа и започва да готви отмъщение в опит да се наложи. Конфликтът прераства в хаос и се превръща в удобен повод за опит на опортюнистите да извлекат полза от ситуацията. Във вихъра от схеми, включващи подкупи и изнудвания, мнозина съзират възможност да изместят Пиърсън от трона на неговата империя.

Другият филм, който ще се бори за зрителската любов, е „Транспортер 3“. В него Франк Мартин (Джейсън Стейтъм) е принуден да транспортира Валентина (Наталия Рудакова) – отвлечената дъщеря на шефа на Агенцията за опазване на околната среда в Украйна. По пътя Франк ще бъде изправен пред редица изпитания и постоянната съпротива на Валентина. Въпреки циничното й отношение и неговото нежелание да се обвързва, двамата се влюбват, докато бягат от една заплашваща живота им ситуация в друга.

Зрителите могат да гласуват в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.