Гледайте криминалната комедия тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Последният епизод на криминалната комедия "Господин Х и морето" тази вечер по NOVA ще ни накара да се замислим за връзките и взаимоотношенията между хората, „заемането“ на чужда самоличност, малките и големите лъжи в живота и абсурдните последствия до които води всичко това.

Докато Кънчо търси любовника на жена си и е все по-близо до разкриването на Симо, въпрос на време е Виктория да го издаде. Хамелеона решава да се справи с всички проблеми отведнъж, радикално, но как?

Предават Симо на Лилавия в "Господин Х и морето"

Децата ще видят в профила на г-н Христов, че му предстои рожден ден и ще подготвят изненада за любимия си учител. Този жест отново ще докосне иначе коравия Хамелеон, но ще успее ли да го задържи във Варна или измамникът ще си тръгне с парите?

Невена споделя тайната си със Симо в „Господин Х и морето“

Братът на Невена ще излезе по-рано от затвора без да предупреди сестра си. Изненадващо той ще се прибере в апартамента и, където ще бъде и Симо. Дали двамата престъпници няма да имат общи теми или нещо повече, няма ли да се окаже, че се познават от преди? Всичко това и още много в големия финал на Господин Х и морето, само днес от 20.00 ч.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook