Гледайте криминалната комедия тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В епизода на криминалната комедия "Господин Х и морето" тази вечер по NOVA Симо ще разбере, че Пешо не се е загубил, а е отвлечен. С какво ще отвърне чаровният измамник и няма ли играта да загрубее? За свободата на кучето Хамелеона, ще трябва да предаде картината на Лилавия. Разбира се чаровният измамник има други идеи и няма намерение да се разделя с безценната картина. Как ще отвърне на удара Симо и за какво ще размени Пешо, ще разберем от 20.00 ч.

Невена споделя тайната си със Симо в „Господин Х и морето“

Освен това, Лилавия и Хамелеона ще имат първата възможност да се видят очи в очи и да поговорят. Лилавия ще сподели защо е толкова обсебен от Симо. „Ти ме създаде“, а как точно и какво има предвид наемният убиец, ще стане ясно довечера.

Майките свалят картите в „Господин Х и морето“

Една от майките ще стигне изключително далеч и ще предаде Симо на Лилавия. Когато картите са вече свалени и убиецът знае кого и къде да търси, Хамелеона ще трябва да действа и да се справи със ситуацията. Дали на Хамелеона ще му се наложи да бяга и да се крие или ще намери начин да се справи с наемния убиец? Ще се измъкне ли и този път или ще бъде разкрит?

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook