Благотворителният маратон в помощ на децата в неравностойно положение е днес, 11 септември от 10.00 до 20.00 ч.

На прага на 15 септември популярни личности обединяват усилия, за да помогнат на семейства в нужда, за първия учебен ден. Към тях може да се включи всеки един от нас. Как да се присъединим към инициативата, специално за „Събуди се“ разкриват репортерът на NOVA Василена Гръбчева и един от водещите на събитието Румен Бахов.

Много участници се включиха в благотворителния маратон в помощ на деца сираци „Да дарим усмивка“ за първия учебен ден. Има шампиони, медалисти и всякакви хора, дошли да подкрепят една изключително благородна кауза – да се съберат пари за деца, които да тръгнат на училище. Ще бъдат осигурени маратонки, спортни екипи, учебници, помагала... Всеки, които иска да помогне може да се свърже със сдружението „Дари усмивка“.

„Аз лично ще правя лицеви опори и всяка една от тях ги оценявам на един лев. Ако направя двеста лицеви опори, това са 200 лв. Ще направя всичко възможно да събера повече пари, а на всички, които са решили да залагат на мен, ще уточня, че започваме от 50 лв.“, предизвиква аудиторията на NOVA водещият Румен Бахов.

Събитието се провежда в градинка „Майчин дом“, срещу градинка „Алжир“, където Краси Георгиев ще бяга за всеки един дарен лев. Компания ще му правят едни от най-добрите спортисти от големите спортни зали в столицата. Сред тях е и шампионката по бокс Станимира Петрова, която е централен нападател и и всеки който желае, може да се изправи срещу нея на импровизиран ринг.  От 16.00 ч. започва концерт с различни музикални изпълнители, сред които Маги Джанаварова, VenZy, Дивна, Били Хлапето и др.

„Да дарим усмивка за първия учебен ден“ – благотворителен маратон в помощ на децата в неравностойно положение

„Благодаря на Василена и на всички хора, които ще дойдат на събитието и ще изпитат удоволствието да дарят усмивка на децата в нужда“, призовава репортерът Румен Бахов.

„Много е важно да си помагаме. Доброто е заразно. Ще бъдем тук до 20.00 ч. тази вечер и освен изпълнители ще присъстват и някои от популярните лица, с които сме ви срещали в рубриката „Новите известни“ и лицата от социалните мрежи. Ще бъде много забавно, шумно и е важно да даряваме усмивки“, допълва журналистът Василена Гръбчева.

Всеки, който желае, може да посети събитието днес, 11 септември от 10.00 ч. до 20.00 ч. в градина „Майчин дом“ и градина „Алжир“ на бул. „Христо Ботев“