Припомнете си втори епизод на разследващата криминална драма тази вечер от 22.30 ч.

Мистерии, необясними случки и все по-заплетена история предстоят в днешния епизод на „Дяволското гърло“. Прокурорът Димитър Чанов ще събере всички разследващи  в управлението, за да се противопостави на Мия Язова и да покаже, че Смолян е неговият град и той решава какво ще се случва. Въпреки отпора, който среща, профайлърът на ДАНС все пак прави опит да разпита заподозрения, в търсене на истинската му самоличност и връзката му с жертвата. Междувременно бежанецът ще се окаже притиснат до стената и от Димитър Чанов и Попето, готов да прекрачи границата на закона, за да измъкне самопризнание „по неговия начин”.

Заплетен криминален случай в „Дяволското гърло“

Прокурорът свиква пресконференция, за да направи важно изявление пред медиите и общността. Мия и Чанов се разминават във версиите си кой е убиецът и това ще доведе до нов сериозен конфликт помежду им, а Филип е все по-разколебан чия страна да вземе. С действията си агентът на ДАНС заплашва да обърка плановете на главния прокурор, но дали това, което ще научи, ще й помогне в разследването?

Синът на Петър Каракехайов Страхил ще заведе Мия в гората, за да й покаже ловното му чакало. Агент Язова ще открие нови улики, които ще я отведат към… следващото голямо разкритие. Междувременно следователите разбират, че Каракехайов е имал съдружник.

Докъде ще стигнат в разследването Теодора Духовникова в ролята на агент на ДАНС и Владо Карамазов, който влиза в обувките на разследващия полицай от Смолян Филип – предстои да разберем тази вечер в епизода на разследващата криминална драма „Дяволското гърло“  от 22.30 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook