Гледайте комедията “Моят Джордж” от 12.30 ч. и романтичната семейна лента „С вкус на любов” от 14.10 ч. този четвъртък по NOVA

В празничния ден зрителите на NOVA ще могат да станат съпричастни на любовните избори, с които ще се сблъскат героите в двата романтични филма. Любовта е винаги сляпа и може да бъде истинско приключение, особено ако е на кино. Затова зрителите на NOVA ги очаква двойна доза забавни перипетии в откриване на истинската любов. В 12.30 ч. Сара Ланкастър ще потърси своята перфектна половинка в семейната комедия „Моят Джордж”. Звездата от сериала „Чък” влиза в ролята на талантливата писателка Ани Бътлър, чийто живот е изпълнен с тъга след раздялата с приятеля й. 

Проблемите в личния живот я подтикват да прекрати кариерата си като писател на потребителски наръчници и да напише книга за живота, който винаги е искала да има с нейния въображаем идеал за мъж – Джордж. Всичко започва на шега, но литературният агент на Ани решава да публикува и промотира книгата. Има едно единствено условие – книгата да бъде представена пред публика от въпросната влюбена двойка. Ани има една седмица да открие нейния Джордж. Кой ли ще се окаже този идеален мъж, достоен за герой на истински бестселър?

От 14.10 ч. звездата от сериала „Баща по неволя” Жан-Люк Билодо ще докаже правотата на старата поговорка, че не се знае какво печелиш, когато губиш в семейния филм „С вкус на любов”. 

В лентата участват и популярната актриса от сериала „Стоте” Линдзи Морган и звездата Есей Моралес. Жан-Люк Билодо влиза в ролята на бейзболиста Ърли Моралес, който е на път да осъществи мечтата си да играе в титулувания отбор на Лос Анджелис. Тежка контузия обаче е на път да разруши кариерата му и той намира спасение, като започва работа в любимия си ресторант. Там той се среща със своенравната Ариана (Линдзи Морган), която ще го накара да преосмисли своя живот.

Не пропускайте развръзките в семейната комедия “Моят Джордж” от 12.30 ч. и романтичната семейна лента „С вкус на любов” от 14.10 ч. този четвъртък по NOVA