Коментарът му за битките и изпитанията на арената, след отпадането му от най-екстремното риалити

Републиканският шампион по бокс за младежи Иван Гайтанов беше номиниран за изгонване от Обиталището и поредният участник от Резервите, който напусна екстремното риалити. Той е един от най-младите участници, който беше номиниран от съотборника си Алекса, който призна, че го счита за силен конкурент в битката си за победа.

„Имах воля и желание да вляза в отборите, но се спънах от пъзела. Наредих част от него, но може би от напрежението, блокирах тотално и изостанах много. Бях на добра позиция и мисля, че бях на второ място. Преди да разбера, че имаме втори шанс бях силно разочарован особено когато споменаха, че това е финалната игра. Бях шокиран. Имах дълга подготовка и хъс за игра“, разкрива пред репортер на „На кафе“ Гайтанов.

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

„Относно мястото където бяхме – беше наистина уникално. Перфектното място, на което да отидеш с приятели и компания, за да се разтовариш. Но предвид глада, не обръщаш особено внимание дали е приятно. Търсиш начин да продължиш напред и да не изнемогваш на него“, разказва отпадналият участник, който често е споделял, че предпочита подобни тихи места, пред шума на барове и дискотеки.

Куков: „Игри на волята: България“ се оказа десетократно по-силно като емоци

„Единственото знание за оцеляване, с което влязох в „Игри на волята: България“, беше как да хващам раци. Също така и къде се намират мидите, но за съжаление на това място те бяха все още много мънички. Бях полезен за екипа, тъй като бях от момчетата, които хващаха храна за племето“, допълва най-младият участник.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.